Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

Recuperare date RAID

Daca RAID-ul dumneavoastra s-a degradat, inainte de a incerca recuperarea datelor, sunati-ne ! Oferim consultanta telefonica gratuita pentru reconstructi de matrice RAID.

Laboratorul nostru este unul din cele 2 laboratoare din Romania dotate cu echipamenul PC 3000 SAS/SCSI - cel mai nou si mai puternic echipament pentru recuperarea datelor de pe hdd-urile SAS si SCSI

La Python Data Recovery recuperăm date de pe oricare din matricile RAID folosite in prezent.

Cum alegi un Laborator de Data Recovery ( DR Lab )

Hard disk-ul dvs. s-a defectat si datele sunt pierdute… Primul impuls este sa incercati tot ce puteti pentru recuperarea datelor, incepand de la utilizarea de software de recuperare a datelor, la “suna un prieten” si pana la remedii “babesti”.

Pentru recuperarea datelor pierdute exista o singura solutie care va garanteaza o probabilitate mare de recuperare a datelor - utilizarea serviciilor specializate ale unei companii cu un laborator de recuperari date (Data Recovery) si cu expertiza in domeniu.

O simpla cautare pe internet va returna zeci de rezultate. Site-uri frumoase, aproape aceleasi informatii, toti sunt foarte buni, mai scumpi si mai ieftini.

Ce trebuie sa aveti intotdeauna in vedere atunci cand alegeti o astfel de firma? Cum puteti apela cu incredere la un laborator specializat in recuperarea de date si cum puteti avea certitudinea ca datele dumneavoastra sunt pe maini bune?

2 laboratoare, 5 puncte de prezenta - Acum mai aproape de tinePentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri locali si internationali, Python Data Recovery a deschis doua laboaratoare de recuperare date (Romania si USA) si 5 puncte de prezenta. Laboratoarele noastre intrunesc standarde de calitate, in cadrul lor rezolvam cele mai dificile cazuri ce necesita echipamente avansate si camere de tip Clean Room

Știm că datele dumneavoastră sunt extrem de importante. Prin utilizarea celor mai bune tehnologii și a unor ingineri foarte bine pregătiți ce au experinta in rezolvarea celor mai complexe cazuri de recuperare a datelor de pe hard disk-uri si matricii RAID, Python va ofera un serviciu de calitate, la un preț accesibil.

Prin urmare, daca aveti date de recuperat de pe un hard disk stricat, sau aveti intrebari, sau pur si simplu doriti sa ne salutati, va rugam sa selectati locatia cea mai apropiata de dumneavoastra.

Testimoniale si referinte clienti

Parte din numele clientilor nostrii, nu sunt publice din considerente de confidentialitate.

In cazul in care intentionati sa colaborati cu firma noastra veti primi informatii relevante pentru dumneavoastra, despre cazurile rezolvate si clientii nostrii.

Ionel Costea, IT Director – Leo Burnett Romania

Leo Burnett lucreaza impreuna cu Python de peste un deceniu si asta cred ca spune multe.

Impreuna am creat solutii, impreuna am schimbat tehnologii si impreuna ne dorim ca utilizatorul IT sa primeasca produse si servicii excelente. Ca orice system care functioneaza, se mai intampla sa si “cada” cate ceva. Cel mai rau a fost cand un hard disk extern de 500 GB, LaCie SAFE, cu Fingerprint, nu mai putea accesa datele. Si, ca totul sa fie complet, colegul care folosea acest HDD, nu avea datele salvate in alta parte! Dupa incercari clasice de recuperare a datelor, evident nereusite, am hotarat ca numai un specialist in recuperarea datelor ne poate ajuta.

Si asa am descoperit cat de aproape poate fi salvarea noastra. Am trimis HDD-ul (fara deget!) si dupa 5 zile aveam TOATE datele, pe un HDD nou, organizate exact ca pe cel vechi. In plus, a fost schimbat si hard diskul LaCie cu unul nou. De atunci, au mai fost cateva interventii reusite, motiv pentru multi colegi de a “dormi” mai linistiti acum. Cineva acolo, la Python, stie cum sa recupereze datele.

Multumim si continuati sa va specializati!

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook