Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

1. Consultanta si evaluare

Clientul ofera toate detaliile si informatiile disponibile referitoare la cauza si simptomele defectiunii precum si la tipul/structura datelor existente pe mediul de stocare

Se determina importanta datelor ce urmeaza a fi recuperate precum si tipul acestora (fisiere text, imagini, baze de date, etc.);

Unitatea de stocare va primi un numar de inregistrare in urma completarii formularului de intrare in laboratorul Python.

Daca nu sunteti din Bucuresti puteti trimite hard disk-ul prin curier insa, va rugam sa il ambalati foarte bine intr-o punga anti-statica, apoi il introduceti intr-o cutie din carton, dar sa aveti grija ca acesta sa nu se deplaseze in colet.

Nu uitati sa treceti numele dumneavoastră, adresa, numarul de telefon pe colet si un bilet cu detaliile necesare in interiorul coletului (ex. cauza defectului, cate partitii are hdd-ul, adresa de e-mail...). Puteti sa descarcati si completati formularul nostru de expediere. Cum ajunge coletul la sediul nostru veti fi contactat telefonic.

Ne obligam sa pastram confidentialitatea datelor recuperate precum si ale datelor personale conform Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  1. Consultanta si evaluare
  2. Diagnosticare
  3. Recuperarea datelor
  4. Livrarea datelor

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook