Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

2 laboratoare, 5 puncte de prezenta - Acum mai aproape de tinePentru a furniza servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri locali si internationali, Python Data Recovery a deschis doua laboaratoare de recuperare date (Romania si USA) si 5 puncte de prezenta. Laboratoarele noastre intrunesc standarde de calitate, in cadrul lor rezolvam cele mai dificile cazuri ce necesita echipamente avansate si camere de tip Clean Room

Știm că datele dumneavoastră sunt extrem de importante. Prin utilizarea celor mai bune tehnologii și a unor ingineri foarte bine pregătiți ce au experinta in rezolvarea celor mai complexe cazuri de recuperare a datelor de pe hard disk-uri si matricii RAID, Python va ofera un serviciu de calitate, la un preț accesibil.

Prin urmare, daca aveti date de recuperat de pe un hard disk stricat, sau aveti intrebari, sau pur si simplu doriti sa ne salutati, va rugam sa selectati locatia cea mai apropiata de dumneavoastra.

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook