Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

3. Recuperarea datelor

După acceptarea costului, incepe procesul de recuperare de date si vom putea estima durata acestuia.

Timpul de recuperare este condiționat de mai mulți factori și pe parcus pot fi folosite mai multe metode de recuperare ce depind de:

  • defectul constatat in urma procedurilor de diagnostic ( o defectiune mecanica necesita inlocuirea unei componente, un firmware cu erori necesita folosirea de soft specializat, recuperare fisierelor sterse necesita folosirea unui soft de recuperare a datelor) dar si de
  • tipul unitatii de stocare;

Interventia poate dura intre 1 si 30 de zile (durata medie de rezolvare este de 24/48 ore)

Facem toate eforturile necesare pentru a ne incadra in timpii de muncă estimati si va vom ține la curent pe parcursul procesului de recuperare prin oferirea informatiilor pe mail sau prin telefon.

In cadrul laboratorului Python Data Recovery, procedurile de lucru sunt conforme cu standardele de certificare ISO 9001:2008. Astfel asiguram respectarea procedurilor de lucru pentru fiecare caz, de fiecare dată.

Unitatea de stocare este supusa unor interventii cu echipamente si software specializate iar in cazul in care necesita inlocuirea fizica a unei componente, acest proces se face intr-un mediul lipsit de praf, in cadrul laboratorului Python (Clean Room Class 100);

  1. Consultanta si evaluare
  2. Diagnosticare
  3. Recuperarea datelor
  4. Livrarea datelor

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook