Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

4. Livrarea datelor

Datele recuperare sunt transferate pe orice mediu de stocare furnizat de dvs. (Hdd intern, HDD extern, Flash Memory, etc) cu mentiunea ca acesta sa nu aiba date pe el. Mediul de stocarte il puteti achizitiona si de la noi contra cost.

Daca recuperarea s-a finalizat cu success vom livra datele gratuit. In cazul in care doriti sa ridicati dumneavoastra datele va stam la dispozitie la sediul nostru din Bucuresti. Speram astfel ca dvs. sa fiti pe deplin mulțumit de serviciile Python si sa reveniti oricand veti fi in dificultate.

Datele recuperate sunt pastrate 7 zile lucratoare pe echipamanetul nostru, dupa care acesta sunt sterse.

  1. Consultanta si evaluare
  2. Diagnosticare
  3. Recuperarea datelor
  4. Livrarea datelor

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook