Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

Cum alegi un Laborator de Data Recovery ( DR Lab )

Hard disk-ul dvs. s-a defectat si datele sunt pierdute… Primul impuls este sa incercati tot ce puteti pentru recuperarea datelor, incepand de la utilizarea de software de recuperare a datelor, la “suna un prieten” si pana la remedii “babesti”.

Pentru recuperarea datelor pierdute exista o singura solutie care va garanteaza o probabilitate mare de recuperare a datelor - utilizarea serviciilor specializate ale unei companii cu un laborator de recuperari date (Data Recovery) si cu expertiza in domeniu.

O simpla cautare pe internet va returna zeci de rezultate. Site-uri frumoase, aproape aceleasi informatii, toti sunt foarte buni, mai scumpi si mai ieftini.

Ce trebuie sa aveti intotdeauna in vedere atunci cand alegeti o astfel de firma? Cum puteti apela cu incredere la un laborator specializat in recuperarea de date si cum puteti avea certitudinea ca datele dumneavoastra sunt pe maini bune?

1. Verificati seriozitatea companiei:

  • istoric pe piata;
  • referinte;
  • competente tehnice;
  • certificari;
  • parteneri.

2. Verificati dotarea echipamentelor din laborator:

  • referinte furnizori externi;
  • poze sau video.

3. Verificati testimonialele / referintele:

  • la cerere datele de contact ale clientilor trebuie si pot fi furnizate.

4. Intreabati care este rata de rezolvare a cazurilor. O rata de 100% nu este realista. Un laborator profesional se situeaza la aprox. 80% – 85% rata de success.

5. Tarife:

  • Orice companie ce se doreste profesionala, investeste in echipamente, training, conditii de securitate si de confidentialiate. Aceste lucruri se regasesc si in preturile practicate. Nu exista in acest domeniu notiunea de: ieftin si bun.

Securitatea datelor este una din principalele preocupari ale clienților atunci când acestia aleg o companie de recuperare de date. Securitatea datelor este prioritatea nr. 1 pentru firma Python Systems.

Despre Python Data Recovery

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook