Comunicat

Începând cu 1 ianuarie 2018, companiile Python Systems și QUARTZ Data Recovery au încheiat un parteneriat cu scopul de a-și uni eforturile pentru a oferire servicii premium de recuperare a datelor la prețuri competitive.

De la începutul anului, companiile și-au extins dotările tehnice, baza de piese de schimb, cunoștințele tehnice și au implementat aceasi grila de preturi.

Ca urmare a încheierii parteneriatului, serviciile de diagnosticare, evaluare și recuperare a datelor se desfășoară exclusiv în laboratorul de la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Ghe. Țițeica Nr. 142. Primirea suporturilor de date defecte dar și recepționarea datelor recuperate se poate efectua atât la sediul Python Systems Com din str. Vladoianu nr. 48, cât și la sediul QUARTZ Data Recovery din str. Gheorghe Țițeica.

Laborator

Laboratorul nostru detine toate echipamentele necesare pentru recuperarea de date, instrumente, software personalizat, personal instruit și documentația detaliată necesare pentru a rezolva cele mai complexe si mai dificile operatiuni de recuperare a datelor :

  • capete citire/scriere defecte
  • axului motorului blocat
  • PCB (circuite) deteriorate
  • firmware corupt
  • operatiuni matrici RAID

Inlocuirea componentelor interne ale unui hard disk nu poate fi efectuata la orice magazin de reparații de calculatoare. Serviciile de recuperare de date necesită instrumente specializate de recuperare a datelor și sunt efectuate la centre specializate de recuperare a datelor, nu la bancul de lucru din atelierele standard de reparații computer.

Orice mediu de stocare fizic deteriorat (ex: hdd) trebuie să fie recuperat într-o cameră curată. Fără o cameră curată, contaminanți se pot depune pe platane. Daca un platan de hard disk a devenit contaminat, capetele se pot prinde pe aceste particule si pot distruge suprafata acestuia. Acest lucru poate duce la pierderea de date.

O camera curata (Clean Room 100 ) este o zonă de lucru cu temperatura si umiditatea controlate, pentru a proteja echipamentul sensibil la contaminare, cu iluminare foarte buna si sisteme bune de ventilatie, fără sa existe praf. Incinta trebuie curatata zilnic pentru a preveni contaminarea.

Multe industrii diferite necesită utilizarea unei camere curate, serviciile medicale, producatori de circuite integrate, ferme de lapte sunt doar câteva; cele mai multe laboratoare de recuperare date au cel puțin un clean room pentru a efectua chiar și cele mai elementare proceduri de recuperare.

Laboratorul nostru este unul din cele 2 laboratoare din Romania dotate cu echipamenul PC 3000 SAS/SCSI

PC3000 SAS/SCSI este cel mai nou si mai puternic echipament pentru recuperarea datelor de pe hdd-urile cu interfata SAS si SCSI cu capacitati cuprinse intre 18GB si 2 TB si permite recuperarea datelor de pe urmatoarele sisteme de fisiere : FAT, exFAT, NTFS, EXT2/3/4, HFS+, UFS1/2, XFS, ReiserFS, VMFScat si sistemele de fisierele specifice masinilor virtuale.

De asemenea folosim in procesul de recuperare date si urmatoarele echipamente si softuri:

  • PC 3000 UDMA si softul Data Extractor Expres - folosite la extragerea de date de pe hdd-urile cu interfata SATA si ATA
  • Pc 3000 Expres si softul Data extractor raid edition - folosite la extragerea datelor de pe RAID-ri bazate pe hard disk-uri cu interfete SATA sau PATA(IDE)
  • PC3000 Flash/SSD - folosit la extragerea datelor de pe unitatiile de stocare de tip NAND / FLASH / SSD
  • Utilitare de diagnostic si replicare automata a HDD-urilor
  • Instrumente si utilitare diverse (microscop, instrumente de aliniere si extragere a capetelor de citire, etc.)

Inginerii noștrii au recuperat date de pe hdd-uri deteriorate de inundații, incendii, virusi, stergeri de fisiere, reformatarea, recompartimentare și alte tipuri de eșecuri.

   
  
 

Diagnostic gratuit in 24 ore - no data, no charge

Cand se constata defectul unei unitati de stocare
primul bullet recuperari dateOpriti imediat alimentarea
bullet recuperari dateNu restartati calculatorul
bullet recuperari dateNu instalati / reinstalati aplicatii
bullet recuperari dateNu bruscati, desfaceti sau curatati unitatile defecte
bullet recuperari dateNu utilizati aplicatii software pentru recuperare
bullet recuperari dateNu incercati sa uscati unitatile ude
baza blocului

like us on Facebook